Hvorfor er det slik at jeg er problemløs?

I denne bloggen skal jeg skrive om mye forskjellig, men en ting kan du være sikker på, og det er nemlig at du får nytte av alt som blir skrevet. Så la meg starte med hvorfor dette er temaet i dag. Jo, som dere vet har hver og en sine egne problemer. Du vil ikke finne noen  uten problemer nå lenger, og om du gjør det så må du ha mest sannsynlig funnet et barn. Som dere selv vet så er jo barn foreldres problem, de har ikke sine egne problemer. Og med det mener jeg at om det skulle ha skjedd  noe med et barn så er det foreldrene som må gjøre noe med det, og ikke barnet. Det er som de sier at nemlig barn vil være barn. 

Helt sant

Jeg var ute med venner da et spørsmål plutselig dukket opp. Spørsmålet var «hvor mange av dere vil dra tilbake til barndommen?» over halvparten av oss svarte «ja». Du kan forstå hvorfor så mange av oss svarte akkurat «ja», nemlig fordi vi var problemløse da. Men nok om det nå. 

Fasiten

Så nå kommer det store spørsmålet som alle lurer på, og det er nemlig «hvordan blir jeg kvitt mine problemer?» jeg gir fasit ut på mine erfaringer. Det er ikke et problem jeg skal gi fasiten på, men kan være alt fra a til å. Men husk en viktig ting og det er nemlig at alle problemer kan fikses. Du må aldri tenke «å, dette problemet kan jeg aldri komme tilbake fra». Ingen problemer er for store og ingen er for små. 

 

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.
Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.